Qualität, Zuverlässigkeit, Innovation

Gebäudeelektrizität

Qualität, Zuverlässigkeit, Innovation

Industrie

Qualität, Zuverlässigkeit, Innovation

Energetik

Qualität, Zuverlässigkeit, Innovation

Sonderaufgaben

Qualität, Zuverlässigkeit, Innovation

Unternehmen

Széchenyi 2020

  Üdvözlés

  Kedves Érdeklődő, Tisztelt Partnerünk!

  A Győrviv Kft. Magyarország észak-dunántúli területein győri központtal a VIV Csoport tagja ként 1997 óta teljeskörű szolgáltatást nyújt Partnerei részére a villamos kivitelezési és karbantartási feladatok elvégzésében.

  A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembergárdánkra támaszkodva komplex megoldásokat kínálunk megrendelőink részére az ipari és kereskedelmi létesítmények, közintézmények elektromos rendszereinek megvalósítása, menedzselése és kivitelezése, valamint ezen rendszerek karbantartása terén. A feladatok elvégzéséhez 1998-óta folyamatosan működtetett és auditált minőségbiztosítási rendszert tartunk fent.

  Célunk a Megbízóink elvárásainak megfelelő, magas színvonalú, gazdaságos és megbízható energiaellátó és installációs villamos rendszerek kiépítése az elvárt határidő betartásával.

  Reméljük, hogy a további oldalakon és menüpontokban található információkkal sikerül részletesebben bemutatni cégünket és tevékenységünket egyúttal felkeltve további érdeklődését is. Forduljon hozzánk bizalommal interneten, telefonon vagy személyesen, kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire.

  Bemutatkozás

  Cégünket 1997-ben alapítottuk a VIV Csoport tagjaként győri székhellyel.

  Legfontosabb célkitűzésünk a megbízóinktól kapott feladatok kért kondíciókkal, jó minőségben való teljesítése, amelyre saját - sokéves tapasztalattal és széleskörű végzettséggel rendelkező – szakembergárdával, valamint a vállalat által folyamatosan működtetett és auditált minőségbiztosítási rendszer bevezetésével és alkalmazásával törekszünk.

  Céljaink eléréséhez kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink szakmai fejlődésére és annak elősegítésére, valamint feladataink megvalósítása során korszerű technológiák alkalmazására, feladataink megvalósítása során alapvetően a nemzetközi minősítésekkel is rendelkező, széles körben ismert gyártók termékeit alkalmazzuk.

  Foglalkozunk középfeszültségű transzformátorállomások, áramszolgáltatói hálózatok kivitelezésével, épület-gépészeti berendezések műszerezésének szerelésével, irányítástechnikai rendszerek kialakításával, szállodák és közintézmények komplett rendszereinek kivitelezésével egyaránt, a középfeszültségű energiaellátástól a 0,4 kV-os energiaelosztás teljes kiépítésén keresztül a gyengeáramú hálózatokig, beleértve természetesen a szükséges és a vonatkozó előírásoknak megfelelő felülvizsgálatokat és méréseket is az üzembe helyezéshez kapcsolódó feladatokkal együtt.

  Tevékenységünket számos jelentős létesítmény megvalósítása tükrözi mint– a teljesség igénye nélkül -, a Hydro Aluminium Kft. és a Liebherr gyártócsarnokainak, szerviz és irodaépületeinek komplett elektromos kivitelezése Győrben, négycsillagos szálloda Bükfürdőn, raktárbázis Biatorbágyon, köz- és kommunális épületek Szombathelyen, vagy éppen Stadion elektromos szerelése Sopronban.

  Tanusítványok

  Minősítéseink

  Alapításunk óta kiemelt figyelmet fordítunk munkafolyamataink tökéletesítésére és a megrendelői igények legmegfelelőbb minőségben történő kiszolgálására. 1998-ban bevezettük az MSZ EN ISO 9002:1996 majd 2001-ben az MSZ EN ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert, amelyeket független auditorok által is tanúsítottan folyamatosan működtetünk.

  Minőségpolitikánk kimondja, hogy a GYŐRVIV Kft vezetése és minden alkalmazottja teljes elkötelezettséget vállal a vállalat megrendelői és partnerei által támasztott igények minél magasabb minőségi szinten történő kielégítésére. A minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek, követelmények alkalmazásával és maradéktalan betartásával biztosíthatjuk vállalatunk piaci pozícióinak megőrzését és bővítését, valamint megrendelőink, partnereink és alkalmazottaink megelégedettségét. Vállalati folyamatainkat a piac által meghatározott követelményeknek megfelelően állandóan fejlesztjük, és folyamatos ellenőrzésükkel biztosítjuk hatékonyságukat. Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat ösztönözzük, hogy építsék ki saját minőségirányítási rendszerüket és fogadják el az általunk támasztott minőségi követelményeket.

  A minőségi munkavégzéssel kapcsolatos elkötelezettségünket a minőségbiztosítási rendszer bevezetését és alkalmazását igazoló okirat mellett számos referencia munkánk is tanúsítja.